workshops en trainingen

Wat ik erg fijn vind is dat Anke je tools geeft om situaties met je kind op een heel andere (positieve) manier te bekijken en benaderen. Ze is rustig, deskundig, duidelijk en positief!

Maartje

Tijdens de opvoedparty, kundig en met rust geleid door Anke, heb ik op een prettige manier ervaringen kunnen uitwisselen met andere moeders. Het was een eerlijke en open avond waarbij ik een aantal briljante tips heb meegekregen!

Marieke

Hi Anke,

Ik wil nog even tegen je zeggen hoe waardevol ik je workshop heb ervaren. Het werkte enerzijds heel bevestigend en anderzijds liet het mij ook nadenken over elementen zoals bijvoorbeeld structuur (wat gewoon minder in ons zit van nature). Al met al denk ik er meerdere malen per dag aan en heeft het mooie gesprekken opgeleverd met mijn man. Bedankt daarvoor. Overigens ben je ook gewoon een heel leuk mens om naar te luisteren! Liefs

Anouk

Wat deed je het leuk en kundig gisteren! De oefeningen en vragen roepen reflectie op en zorgen voor begrip van mijn kind. Het tempo van de workshop was fijn en je doet het respectvol. En een fijn plekje zo in de achtertuin.

Annabel

Ik heb net deelgenomen aan de eerste online opvoedparty van Anke en het is absoluut een aanrader! Ten eerste is de sfeer heel ontspannen en kun je ondanks, of misschien juist dankzij, het feit dat je met allemaal „vreemden“ kletst je verhaal heel goed kwijt, zonder het idee te hebben dat je wordt beoordeeld op wat je doet of zegt. Bovendien hebben Anke en de andere moeders ook echt een paar waardevolle tips en inzichten gegeven, waar ik zeker mee aan de slag ga. En het is ook gewoon fijn om te horen dat je niet alleen bent met je „opvoedperikelen“ :-).

Ik vond het trouwens ook überhaupt geen probleem dat het een online party was en niet live. Het voelde desondanks heel persoonlijk en had als voordeel dat je ook mee kunt doen als je wat verder weg woont of geen babysitter paraat hebt.

Sabrina

Na het bijwonen van een lezing over kinderen en emoties ben ik Pentakel gaan volgen. Toen ik zag dat er een online OpvoedParty georganiseerd werd was ik meteen enthousiast! Vanaf huis, rustig en in een veilige omgeving luisteren en bespreken waar we allemaal als ouders tegen aan lopen! Het is al fijn dat je met andere ouders je eigen ervaring kan delen, dat lucht al op, maar het is helemáal  fijn dat er ook een “professioneel luisterend oor” erbij zit. Op die manier krijg je tips van andere ouders over hoe je om zou kunnen gaan met bepaalde situaties, en ook meer achtergrond informatie van hoe en waarom bepaald gedrag tot stand komt. Het was best bijzonder om zo’n online OpvoedParty mee te maken, wat je misschien zou denken dat het afstandelijk is voelde helemaal niet zo, was erg gezellig en leerzaam! Ik zou het aan ieder ouder aanraden die beter zijn kinderen wil begrijpen en zo en veel leukere band met elkaar kan bouwen.

Michele

Ik vond  het een fijne workshop. Vooraf hoopte ik wat meer tools te krijgen om met boosheid en verdriet om te gaan. En die heb ik wel gekregen. Boosheid van een kind, maar ook met ruzies onderling. Ik realiseerde me tijdens en na de workshop dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuitie. Soms zijn kinderen verdrietig om het een, maar gaat het om het ander. Ik zou iedereen aanraden mee te doen.

Sonja