workshops en trainingen

Een fijne cursus met extra handvatten voor een soms driftige kleuter. De tips die Anke heeft gegeven zijn zinvol en de moeite waard. Dank daarvoor 😁

Lonneke

De workshop is een heel goede manier om meer over je kinderen, maar vooral jezelf te leren. Door de kleine groep hadden we de mogelijkheid om goede persoonlijke analyses van Anke te krijgen, waarmee we nu verder aan het werk kunnen. Anke heeft niet veel woorden nodig om te begrijpen wat je uitdaging kan zijn, en je tips te geven hoe je daar aan kunt werken. Absoluut een aanrader als je soms met de handen in je haar zit bij het gedrag van je temperamentvolle kind! Nogmaals bedankt voor de goede workshop.

Adrian

Anke heeft ons geholpen om meer harmonie in ons gezin te krijgen. Het gaat sinds de gratis sessie en daarna de workshop een stuk beter met de relatie met onze kinderen en onderling. We hebben meer geduld en proberen creatief te zijn. Proberen het goede en de onschuld van de kinderen beter te zien. Ik kan het ieder gezin aanbevelen. Het kan je zoveel meer geluk geven in de mooie tijd van de kleine kindjes! Hartstikke bedankt!

Elles

Heel erg bedankt voor de workshop Liefdevol begrenzen van afgelopen donderdag. Ik vond het een hele leuke en interessante workshop. Ik heb er veel aan gehad.

Esther

Hi, ik heb enorm genoten van de workshop, ik had nog wel uren naar je kunnen luisteren, wat kun je dit goed. Ik ga het zeker toepassen op het werk, in hoeverre we dat nog kunnen verbeteren, maar ook voor thuis met mijn zoons zou ik graag nog meer willen leren van je.

Bedankt!

Melanie

Heel erg bedankt voor de aangename workshop. Ik heb er erg veel uit meegenomen om te kunnen implementeren in onze opvoedingsstijl en in wie ik als mama wil zijn. 

Ik wens je heel erg veel succes met het goed afronden van jouw baan in loondienst en ook met de verdere uitbouw van jouw praktijk!

Ik ben zelf al veel aan de slag met mijn eigen ontwikkeling en dat geeft me veel hoop voor het goede verloop van onze groei samen, zowel als gezin als individu. Moest ik/moesten wij t.z.t. behoefte hebben aan coaching of begeleiding, kom ik zeker bij jou ten rade!

 

Maren

Ik heb inzicht gekregen in hoe de boosheid zich opbouwt en hoe het dan ontploft thuis. En dat het thuis veilig is om je emoties te laten zien. En dat ze aanvoelen en reageren op hoe ik mij voel; als ik stress heb, raakt dat hen en uiten zij dat ook. Daar stond ik niet zo bij stil. Ik heb 3 kinderen en ze zijn heel anders, dus ik probeer aan te passen hoe ik reageer op wat elk kind nodig heeft i.p.v. allemaal hetzelfde te reageren.

Ik heb nu ook meer berusting dat boosheid er gewoon bij hoort, er mag zijn. En dan ga je er anders tegenaan kijken en blijf je dus sowieso al rustiger. Het is heel duidelijk wat je vertelt. Heel compleet en op een rustige manier en er is voor iedereen ruimte om zijn verhaal te doen, want de groep is niet te groot.

Desiree

Ik hoopte in de workshop tips en adviezen te krijgen d.m.v. ervaringen en kennis van Anke en ik was benieuwd naar de voorbeelden van andere deelnemers en wat ik hieruit kon leren en meenemen voor de uitdagingen die ik thuis heb. Dit laatste mag wat mij betreft meer in de workshop naar voren komen.

Ik vond het vooral waardevol dat Anke je graag wil helpen om beter te kunnen omgaan met het gedrag d.m.v. een stuk theorie over de hersenen van een kind en door opdrachtjes en oefeningen.  Deze pas ik deels toe thuis en dit werkt!

Wat mij minder aansprak was de visualisatieopdracht met de bijbehorende gedachte hierachter, maar dat is persoonlijk. Ik zou je aanraden om mee te doen om meer inzicht te krijgen in een kind dat een heftig temperament heeft, omdat Anke hier veel kennis en ervaring in heeft. Ze heeft bruikbare tips en denkt graag met je mee.

J.Grootendorst

Tijdens de opvoedparty, kundig en met rust geleid door Anke, heb ik op een prettige manier ervaringen kunnen uitwisselen met andere moeders. Het was een eerlijke en open avond waarbij ik een aantal briljante tips heb meegekregen!

Marieke

Hi Anke,

Ik wil nog even tegen je zeggen hoe waardevol ik je workshop heb ervaren. Het werkte enerzijds heel bevestigend en anderzijds liet het mij ook nadenken over elementen zoals bijvoorbeeld structuur (wat gewoon minder in ons zit van nature). Al met al denk ik er meerdere malen per dag aan en heeft het mooie gesprekken opgeleverd met mijn man. Bedankt daarvoor. Overigens ben je ook gewoon een heel leuk mens om naar te luisteren! Liefs

Anouk