Ik had zelf al veel gelezen en gehoord over temperamentvolle kinderen waardoor er zoveel theorieën en ideeën in mijn hoofd zaten, het gevolg was dat ik het bos door de bomen niet meer zag. Door allereerst de masterclass te volgen, kon ik de link leggen dat ‘de oplossing’ bij mij lag. Na de masterclass vroeg ik ook een gratis spiegelgesprek aan met Anke en tijdens het gesprek kwamen gevoelige zaken van het verleden naar boven. Anke is een superlieve dame die aandachtig luistert, goede en praktische tips geeft waarmee je echt aan de slag kan. Eerlijk, ik was best nerveus voor het gesprek zo 1-op-1, maar je moet het gewoon doen!

Sandrine

Hey Anke,

Het was een geweldige webinar, ik heb heel wat bijgeleerd. Dankjewel hiervoor!

Maryse

Ik ben moeder van 2 zonen waarvan de jongste (inmiddels 16) temperamentvol is. Gelukkig gaat het veel beter dan vroeger. Ik heb ook alles aangepakt wat er te vinden was. Ik ben ook leerkracht basisschool en nu komen veel ouders bij mij waarbij ik zie dat ze aan het worstelen zijn.. Ik heb al heel wat ouders je site doorgegeven. Wat jij zegt slaat de spijker op zijn kop. Het is een breed onderwerp maar je maakt het goed behapbaar. Dank! Ga zo door!! Ik weet zeker dat ouders er heel veel aan hebben.

moeder van twee

Wat een mooie oefening weer in de challenge, een die echt een eye-opener is. Hierdoor zie ik hoe erg mijn kinderen mij spiegelen, dat ze precies dat doen wat ik ook altijd doe. Misschien hoef ik het verleden niet volledig te begrijpen om de toekomst te kunnen veranderen. Als ik hier en nu kleine stapjes zet, kan ik er ook komen. ik blijf je volgen en je mails lezen, en wie weet komt er later een mogelijkheid om mee te kunnen doen met je workshop. Groetsels, en bedankt voor een leerrijke challenge!

Adrian

Ik heb de lezing teruggekeken, enorm dank daarvoor.  Er zaten zeker waardevolle elementen in. Ik zoek geen aanpak met korte termijn effect, maar volgens mij zit jij ook op de duurzame aanpak?. Dank voor de mogelijkheid die jij geboden hebt dat ik op deze manier de lezing heb kunnen volgen.

Lieke

Bedankt voor je webinar! Heel veel dingen waren erg herkenbaar! Ja behoefte van uitdaging zou inderdaad kunnen. Veel tips pasten wij al gelukkig toe, enige wat ik denk ik minder doe is de boosheid accepteren. Ik vind het super fijn dat je de webinar gegeven hebt en dat je nu ook contact hebt gezocht en dat ik gelukkig niet alleen ben die een kind heeft die erg temperamentvol is!

Tijana

Heel herkenbaar wat ik allemaal hoorde in je lezing! Ik zit nog even te denken of ik de mini cursus ga doen. Want vaak wordt er tegen mij gezegd door anderen hoe ik ermee om moet gaan, maar dat heeft helemaal geen zin. Ik ga je in ieder geval wel blijven volgen want het is fijn om te merken dat er mensen zijn die je situatie begrijpen.

Kelly

Ik vond het een hele mooie aanwinst, verrijkend, nieuwe inzichten, wat ik integraal ga inzetten hier

Nathalie

Ik heb gisteravond je lezing bekeken. Heel veel herkenning ( ook je eigen behoeft zoals Harmonie, rust, Gezelligheid) . Wat ik wel heel fijn vond is dat je voorbeelden van andere ouders erbij pakt om je informatie duidelijker te maken.

Door de jaren heen heb ik veel gehoord hoe je dingen kan aanpakken. Deze lezing gaf mij meer overzicht (stapsgewijs). Een mooie zin die ik ga meenemen is: Volgens mij vind jij het heel fijn om het zelf te bepalen ……

Begrip tonen: dat heb ik vanmiddag nog toegepast.

Bedankt voor de lezing, Groetjes Desiree

Desiree

Ik heb vandaag je lezing teruggekeken en je hebt me echt op een aantal punten geraakt en geïnspireerd. Graag zou ik meedoen aan de live workshop op 23 september. Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me verder kan helpen met wat mijn temperamentvolle dochter in mij triggert. De lezing was een mooi begin.

A.