Dankjewel voor het volgen van je webinar. Het was weer informatief en je liefdevol connecten met je eigen kind (of een kind van de bso, waar ik werk) is een waardevolle tip. Die van mij is inmiddels 20 en heeft zich ontwikkeld als een heel temperamentvol mannetje tot een heel eigen en creatieve jonge man. Vooral de term liefdevol die jij veel gebruikt is zo treffend, het omvat veel en maakt je eerste stap hierin al zo anders.

 

Petina

Bedankt voor het interessante webinar. Met name de tip om dichtbij mezelf te blijven i.p.v. hard te werken om op te voeden en de ‘mijn kind wenst mij toe wat ik hem/haar toewens’ resoneerden enorm bij mij. Die dingen neem ik zeker mee!

Daisy

Na het zien en horen van jouw uitleg in het webinar, heb ik inzichten gekregen waarmee ik er weer een poosje tegenaan kan!

Nogmaals bedankt.

Moeder van 3

Bedankt voor het webinar. Het was interessant om te volgen en dus heb ik intussen ook ingeschreven voor de cursus.

 

Eva 

Ik had zelf al veel gelezen en gehoord over temperamentvolle kinderen waardoor er zoveel theorieën en ideeën in mijn hoofd zaten, het gevolg was dat ik het bos door de bomen niet meer zag. Door allereerst de masterclass te volgen, kon ik de link leggen dat ‘de oplossing’ bij mij lag. Na de masterclass vroeg ik ook een gratis spiegelgesprek aan met Anke en tijdens het gesprek kwamen gevoelige zaken van het verleden naar boven. Anke is een superlieve dame die aandachtig luistert, goede en praktische tips geeft waarmee je echt aan de slag kan. Eerlijk, ik was best nerveus voor het gesprek zo 1-op-1, maar je moet het gewoon doen!

Sandrine

Hey Anke,

Het was een geweldige webinar, ik heb heel wat bijgeleerd. Dankjewel hiervoor!

Maryse

Ik ben moeder van 2 zonen waarvan de jongste (inmiddels 16) temperamentvol is. Gelukkig gaat het veel beter dan vroeger. Ik heb ook alles aangepakt wat er te vinden was. Ik ben ook leerkracht basisschool en nu komen veel ouders bij mij waarbij ik zie dat ze aan het worstelen zijn.. Ik heb al heel wat ouders je site doorgegeven. Wat jij zegt slaat de spijker op zijn kop. Het is een breed onderwerp maar je maakt het goed behapbaar. Dank! Ga zo door!! Ik weet zeker dat ouders er heel veel aan hebben.

moeder van twee

Wat een mooie oefening weer in de challenge, een die echt een eye-opener is. Hierdoor zie ik hoe erg mijn kinderen mij spiegelen, dat ze precies dat doen wat ik ook altijd doe. Misschien hoef ik het verleden niet volledig te begrijpen om de toekomst te kunnen veranderen. Als ik hier en nu kleine stapjes zet, kan ik er ook komen. ik blijf je volgen en je mails lezen, en wie weet komt er later een mogelijkheid om mee te kunnen doen met je workshop. Groetsels, en bedankt voor een leerrijke challenge!

Adrian

Ik heb de lezing teruggekeken, enorm dank daarvoor.  Er zaten zeker waardevolle elementen in. Ik zoek geen aanpak met korte termijn effect, maar volgens mij zit jij ook op de duurzame aanpak?. Dank voor de mogelijkheid die jij geboden hebt dat ik op deze manier de lezing heb kunnen volgen.

Lieke

Bedankt voor je webinar! Heel veel dingen waren erg herkenbaar! Ja behoefte van uitdaging zou inderdaad kunnen. Veel tips pasten wij al gelukkig toe, enige wat ik denk ik minder doe is de boosheid accepteren. Ik vind het super fijn dat je de webinar gegeven hebt en dat je nu ook contact hebt gezocht en dat ik gelukkig niet alleen ben die een kind heeft die erg temperamentvol is!

Tijana