Ik heb vandaag je lezing teruggekeken en je hebt me echt op een aantal punten geraakt en geïnspireerd. Graag zou ik meedoen aan de live workshop op 23 september. Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me verder kan helpen met wat mijn temperamentvolle dochter in mij triggert. De workshop lijkt me een mooi begin.

A. V.

Dankjewel Anke, de online lezing van gisteravond heeft me een aantal heel goede inzichten opgeleverd die ik zeker meteen in de praktijk ga brengen. Vooral fijn om nog eens te horen dat we het zo slecht nog niet doen! Hoewel een fysieke workshop er voor mij vanwege de afstand niet inzit, zou ik dit absoluut overwegen.

Fraukje van Boheemen

Dank voor de leuke lezing!  Tof dat je zo jezelf bent en ook open over jouw dingetjes met je kinderen.  Dat maakt het heel makkelijk om in te stappen en ook open te zijn over waar ik tegenaan loop! Al zo lang zit het me dwars dat ik een andere moeder ben dan die ik zou willen zijn, terwijl ik bij kinderen op school of scouting zoveel meer geduld en begrip kan opbrengen. Tijd om dat te veranderen! Dus ik dacht: ik ga er vol voor😄.

Mascha

Heel fijn dat Anke een gratis online lezing had gegeven over ‘liefdevol en relaxed reageren op je boze kind’. Vooral de titel maakte me direct nieuwsgierig. Op deze manier kun je ook op een laagdrempelige manier kennis maken met Anke.
Anke kwam in de lezing al met mooie voorbeelden en liet ook ruimte voor deelnemers om te reageren in de chat. Fijn dat de mogelijkheid bestaat om meer de verdieping in te gaan wat betreft je eigen situatie als je dat wenst.

Nini