Wat een mooie oefening weer in de challenge, een die echt een eye-opener is. Hierdoor zie ik hoe erg mijn kinderen mij spiegelen, dat ze precies dat doen wat ik ook altijd doe. Misschien hoef ik het verleden niet volledig te begrijpen om de toekomst te kunnen veranderen. Als ik hier en nu kleine stapjes zet, kan ik er ook komen. ik blijf je volgen en je mails lezen, en wie weet komt er later een mogelijkheid om mee te kunnen doen met je workshop. Groetsels, en bedankt voor een leerrijke challenge!

Adrian

Ik heb de lezing teruggekeken, enorm dank daarvoor.  Er zaten zeker waardevolle elementen in. Ik zoek geen aanpak met korte termijn effect, maar volgens mij zit jij ook op de duurzame aanpak😁. Dank voor de mogelijkheid die jij geboden hebt dat ik op deze manier de lezing heb kunnen volgen.

Lieke

Bedankt voor je webinar! Heel veel dingen waren erg herkenbaar! Ja behoefte van uitdaging zou inderdaad kunnen. Veel tips pasten wij al gelukkig toe, enige wat ik denk ik minder doe is de boosheid accepteren. Ik vind het super fijn dat je de webinar gegeven hebt en dat je nu ook contact hebt gezocht en dat ik gelukkig niet alleen ben die een kind heeft die erg temperamentvol is!

Tijana

Heel herkenbaar wat ik allemaal hoorde in je lezing! Ik zit nog even te denken of ik de mini cursus ga doen. Want vaak wordt er tegen mij gezegd door anderen hoe ik ermee om moet gaan, maar dat heeft helemaal geen zin. Ik ga je in ieder geval wel blijven volgen want het is fijn om te merken dat er mensen zijn die je situatie begrijpen.

Kelly

Ik vond het een hele mooie aanwinst, verrijkend, nieuwe inzichten, wat ik integraal ga inzetten hier

Nathalie

Ik heb gisteravond je lezing bekeken. Heel veel herkenning ( ook je eigen behoeft zoals Harmonie, rust, Gezelligheid) . Wat ik wel heel fijn vond is dat je voorbeelden van andere ouders erbij pakt om je informatie duidelijker te maken.

Door de jaren heen heb ik veel gehoord hoe je dingen kan aanpakken. Deze lezing gaf mij meer overzicht (stapsgewijs). Een mooie zin die ik ga meenemen is: Volgens mij vind jij het heel fijn om het zelf te bepalen ……

Begrip tonen: dat heb ik vanmiddag nog toegepast.

Bedankt voor de lezing, Groetjes Desiree

Desiree

Ik heb vandaag je lezing teruggekeken en je hebt me echt op een aantal punten geraakt en geïnspireerd. Graag zou ik meedoen aan de live workshop op 23 september. Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me verder kan helpen met wat mijn temperamentvolle dochter in mij triggert. De lezing was een mooi begin.

A.

Dankjewel Anke, de online lezing van gisteravond heeft me een aantal heel goede inzichten opgeleverd die ik zeker meteen in de praktijk ga brengen. Vooral fijn om nog eens te horen dat we het zo slecht nog niet doen! Hoewel een fysieke workshop er voor mij vanwege de afstand niet inzit, zou ik dit absoluut overwegen.

Fraukje

Dank voor de leuke lezing!  Tof dat je zo jezelf bent en ook open over jouw dingetjes met je kinderen.  Dat maakt het heel makkelijk om in te stappen en ook open te zijn over waar ik tegenaan loop! Al zo lang zit het me dwars dat ik een andere moeder ben dan die ik zou willen zijn, terwijl ik bij kinderen op school of scouting zoveel meer geduld en begrip kan opbrengen. Tijd om dat te veranderen! Dus ik dacht: ik ga er vol voor😄.

Mascha

Heel fijn dat Anke een gratis online lezing had gegeven over ‘liefdevol en relaxed reageren op je boze kind’. Vooral de titel maakte me direct nieuwsgierig. Op deze manier kun je ook op een laagdrempelige manier kennis maken met Anke.
Anke kwam in de lezing al met mooie voorbeelden en liet ook ruimte voor deelnemers om te reageren in de chat. Fijn dat de mogelijkheid bestaat om meer de verdieping in te gaan wat betreft je eigen situatie als je dat wenst.

Nini