Wat een fijne cursus. Mooi, kort en krachtig en bruikbaar. Mijn kids zijn al groot maar ik herkende heel veel van wat je allemaal noemde. Bedankt! Ik heb veel mensen naar je verwezen 😉

Jet

Het gaat dankzij de tips uit de filmpjes en teksten die ik gezien heb echt al een stuk beter. Ik ben echt net anderhalf uur terug van mijn weekje weg en er escaleerde thuis direct iets (de oudste vond het cadeau niks wat ik voor hem meegenomen heb) en heb dit rustig om kunnen buigen. Ik heb hem ipv boos te worden (hij ging met dingen gooien) hem op schoot genomen en geknuffeld. En met hem gepraat en zijn gevoel erkent. Het werkte perfect ❤ (al was ik nu natuurlijk nog zen van mijn me-time haha)

Danielle

Wat ik erg fijn vind is dat Anke je tools geeft om situaties met je kind op een heel andere (positieve) manier te bekijken en benaderen. Ze is rustig, deskundig, duidelijk en positief!

Maartje

Hi Anke,

Ik wil nog even tegen je zeggen hoe waardevol ik je workshop heb ervaren. Het werkte enerzijds heel bevestigend en anderzijds liet het mij ook nadenken over elementen zoals bijvoorbeeld structuur (wat gewoon minder in ons zit van nature). Al met al denk ik er meerdere malen per dag aan en heeft het mooie gesprekken opgeleverd met mijn man. Bedankt daarvoor. Overigens ben je ook gewoon een heel leuk mens om naar te luisteren! Liefs

Anouk

Ik vond  het een fijne cursus. Vooraf hoopte ik wat meer tools te krijgen om met boosheid en verdriet om te gaan. En die heb ik wel gekregen. Boosheid van een kind, maar ook met ruzies onderling. Ik realiseerde me tijdens en na de cursus dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuitie. Soms zijn kinderen verdrietig om het een, maar gaat het om het ander. Ik zou iedereen aanraden mee te doen.

Sonja