Met onze dochter gaat het een stuk beter. We hebben veel gehad aan de sessie met jou. Voor ons heeft het veel inzichten gegeven, belangrijkste denk ik was dat de boosheid er mag zijn, weg nemen is niet mogelijk maar wel begrenzen. De heftige buien met krijsen en totaal niet te bereiken zijn, hebben we bijna niet meer gehad gelukkig. Heel fijn dat het niet meer zo escaleert. Nogmaals veel dank voor je heldere uitleg en adviezen. Het sprak ons erg aan!

 

Willemijn

Anke heeft ons geholpen om meer harmonie in ons gezin te krijgen. Het gaat sinds de gratis sessie en daarna de workshop een stuk beter met de relatie met onze kinderen en onderling. We hebben meer geduld en proberen creatief te zijn. Proberen het goede en de onschuld van de kinderen beter te zien. Ik kan het ieder gezin aanbevelen. Het kan je zoveel meer geluk geven in de mooie tijd van de kleine kindjes! Hartstikke bedankt!

Elles

Het opvoedboost-gesprek was heel verhelderend en helpend. Ik kan het nu veel beter loslaten als mijn dochter in een slechte bui of boos is, en heb niet meer het gevoel dat ik het voor haar moet oplossen of lichter moet maken.  Dat geeft mezelf ten eerste veel meer rust en ik merk dat mijn dochter nu ook voelt: oké, hier kan ik dus geen ruzie meer over zoeken. Erg fijn!

Heidi

Ik ben er -o.a. door het krachtig consult-gesprek- achter gekomen hoe bepaalde dingen (zoals boosheid, etc.) voor mijzelf werken en daarmee aan de slag gegaan.

Daarnaast ben ik erg gaan inzetten op erkennen en meebewegen in t moment van de boosheid van mijn zoon en naderhand praten, uitleggen en oplossen en dat pakt hij heel goed op.

Ook naar onze dochter toe hebben we stappen gezet. Een goed gesprek wat ze als heel fijn heeft ervaren. Al met al zitten we in n positieve vibe als gezin. We zijn er zeker nog niet, er is heus nog wel strijd, maar we zien wat meer gelijkheid ontstaan, minder verongelijkt gedrag. We doen t nu wel echt sámen en dat doet ons gezin veel goed.

Roos

Ik ben erg blij met het consult ik had met Anke. Ze liet mij zien dat mijn gedachten vaak met mij aan de loop gingen, waardoor situaties er niet makkelijker op werden. Opmerken dat het slechts gedachten (en niet perse waarheid) zijn, luisteren naar mijn gevoel en mij niet veel aantrekken van wat anderen zeggen over mij of mijn kinderen: dat heb ik meegenomen van dit consult

Sonja

Naar aanleiding van het consult met Anke heb ik met mijn zoon afgesproken dat hij elke dag mag bepalen wat voor dag het gaat worden. En dat doen wij door op een whiteboard een lachend gezichtje en een boos gezichtje  te tekenen. Dat vindt hij echt super om te doen en zich er ook aan te houden. Er zijn momenten waarbij het weer mis dreigt te gaan en dan hoef ik hem alleen eraan te herinneren dat hij zelf ook heeft gekozen voor een leuke dag. Het lijkt dan of hij beseft dat hij ook mede bepaald hoe de sfeer in huis is. Ik zou je dus graag willen bedanken voor de tips die hebt gegeven.

Cher