Naar aanleiding van het e-book, is wat we nu toepassen, voor veel dingen hem een keus geven. Soms gelijk en soms pas als je merkt dat het mis gaat: diep ademhalen 2 opties bedenken waardoor we het toch voor elkaar krijgen wat wij willen en ja hoor hij maakt een keus en dan gebeurt het zonder strijd. Bizar dat je dus zo simpel het anders kan krijgen.

Silvia

Met onze dochter gaat het een stuk beter. We hebben veel gehad aan de sessie met jou. Voor ons heeft het veel inzichten gegeven, belangrijkste denk ik was dat de boosheid er mag zijn, weg nemen is niet mogelijk maar wel begrenzen. De heftige buien met krijsen en totaal niet te bereiken zijn, hebben we bijna niet meer gehad gelukkig. Heel fijn dat het niet meer zo escaleert. Nogmaals veel dank voor je heldere uitleg en adviezen. Het sprak ons erg aan!

 

Willemijn

Anke heeft ons geholpen om meer harmonie in ons gezin te krijgen. Het gaat sinds de gratis sessie en daarna de workshop een stuk beter met de relatie met onze kinderen en onderling. We hebben meer geduld en proberen creatief te zijn. Proberen het goede en de onschuld van de kinderen beter te zien. Ik kan het ieder gezin aanbevelen. Het kan je zoveel meer geluk geven in de mooie tijd van de kleine kindjes! Hartstikke bedankt!

Elles

Heel erg bedankt voor de workshop Liefdevol begrenzen van afgelopen donderdag. Ik vond het een hele leuke en interessante workshop. Ik heb er veel aan gehad.

Esther

Het opvoedboost-gesprek was heel verhelderend en helpend. Ik kan het nu veel beter loslaten als mijn dochter in een slechte bui of boos is, en heb niet meer het gevoel dat ik het voor haar moet oplossen of lichter moet maken.  Dat geeft mezelf ten eerste veel meer rust en ik merk dat mijn dochter nu ook voelt: oké, hier kan ik dus geen ruzie meer over zoeken. Erg fijn!

Heidi

Bedankt voor je webinar! Heel veel dingen waren erg herkenbaar! Ja behoefte van uitdaging zou inderdaad kunnen. Veel tips pasten wij al gelukkig toe, enige wat ik denk ik minder doe is de boosheid accepteren. Ik vind het super fijn dat je de webinar gegeven hebt en dat je nu ook contact hebt gezocht en dat ik gelukkig niet alleen ben die een kind heeft die erg temperamentvol is!

Tijana

Heel herkenbaar wat ik allemaal hoorde in je lezing! Ik zit nog even te denken of ik de mini cursus ga doen. Want vaak wordt er tegen mij gezegd door anderen hoe ik ermee om moet gaan, maar dat heeft helemaal geen zin. Ik ga je in ieder geval wel blijven volgen want het is fijn om te merken dat er mensen zijn die je situatie begrijpen.

Kelly

Het gaat dankzij de tips uit de filmpjes en teksten die ik gezien heb echt al een stuk beter. Ik ben echt net anderhalf uur terug van mijn weekje weg en er escaleerde thuis direct iets (de oudste vond het cadeau niks wat ik voor hem meegenomen heb) en heb dit rustig om kunnen buigen. Ik heb hem ipv boos te worden (hij ging met dingen gooien) hem op schoot genomen en geknuffeld. En met hem gepraat en zijn gevoel erkent. Het werkte perfect ❤ (al was ik nu natuurlijk nog zen van mijn me-time haha)

Danielle

Ik vond het een hele mooie aanwinst, verrijkend, nieuwe inzichten, wat ik integraal ga inzetten hier

Nathalie

Het gaat nu iedere dag een stapje beter lijkt het. Vooral in de acceptatie en het “zijn” met de boze buien, is door jou iets aangeraakt waar ik al jaren naar zocht. Ook de oefening van je kind in gedachte op schoot heeft daaraan bijgedragen. Ik luister hem soms als ik, bij mezelf, of bij haar, verwijdering voel.

Doordat ik meer kan zijn met het gedrag, voel ik me veel kalmer en kan ik zelf ook rustiger mijn grenzen of behoeften met haar en haar zusje delen. Niet altijd natuurlijk, maar ik leer elke dag. Mijn dochter is veel dichterbij gekomen. En zet steeds weer een stapje naar me toe. Dat maakt me zielsgelukkig en dankbaar.

Op vrijdagavond mag ze bij mij in het grote bed in slaap vallen en brengt papa haar later naar haar eigen bed. Dat is onze avond. Dan lezen we samen of kletsen we of masseer ik haar. Dat vindt ze heerlijk. En ik ook! Ik voel dat die afspraak ons ook heel veel oplevert in de rest van de week. Dus ja, het gaat goed. De boze buien zijn er op dit moment zelfs nauwelijks!

We gaan binnenkort met vakantie. En ik heb er alle vertrouwen in dat we een fijne vakantie zullen hebben. Het zal af en toe botsen en knetteren, maar we gaan ook van elkaar genieten. Aandacht geven aan wat wel goed gaat en meeveren met een uitbarsting.

Bedankt Anke!

M.