Enige tijd geleden heb ik bij Anke een opstelling gedaan om meer inzicht te krijgen in mijn praktijk. Door mezelf en mijn praktijk in de ruimte te plaatsen, evenals mijn beperkende overtuigingen en krachten, kreeg ik inzicht in wat ik nu echt wil en welke stappen ik mag gaan zetten om van mijn praktijk een succes te maken. De vragen die Anke stelde, de antwoorden die al in mezelf zaten, het voelen en vooral zichtbaar maken, hebben mij zoveel gegeven. Ik was al op de goede weg, had al een duidelijke vraagstelling en wens t.a.v. mijn praktijk, en na de sessie met Anke kon ik weer grote stappen vooruit maken. Dank je wel, Anke, voor jouw expertise. Ik kon door de sessie dingen loslaten, andere dingen aantrekken en werd mijn praktijk.

Jerien

We hoopten met deze cursus meer inzicht te krijgen in de achtergrond van de boosheid. We wilden graag leren hoe we hier het beste mee om kunnen gaan om zo onze dochter beter te kunnen helpen.

Bedankt voor de interessante cursusvideo’s, oefeningen en de fijne gesprekken. We hebben er veel aan en zijn er bewust mee bezig. De cursus geeft een beter beeld van hoe je kind situaties beleeft en maakt dat je je daar zelf ook beter in kunt leven. We zien ook al wat vooruitgang en daar zijn we heel blij mee. We hebben het gevoel dat we onze dochter beter kunnen helpen nu.

een moeder

Jouw workshop: temperamentvolle kind als spiegel, ik heb deze gevolgd en het heeft mij inzichten gegeven waar ik nog dagelijks aan denk. Ik heb nu meer het besef dat wat ik vanuit thuis onbedoeld minder kreeg dat daar juist de behoefte van Pepeyn in zit. Dat is, meer ruimte om zelf te kunnen ontdekken. Hier ga ik nu bewuster mee om… Soms verval ik in oude patroon met reageren maar probeer mezelf snel te herpakken. Ik praat er ook met Pepeyn over. Dat werkt ook heel goed.

Bedankt Anke voor dit mooie inzicht. En de andere bruikbare tips in de workshop. Wanneer iemand worstelt, ik adviseer direct jou aan en ook al je bruikbare tips via social media zijn geweldig!

Isabelle

Toen ik een afspraak in plande met Anke, wist ik even echt niet meer wat ik moest doen. Elke avond met het naar bed brengen van mijn zoon (10) hadden we enorme ruzie.

Tijdens de eerste tien minuten in gesprek met Anke, maakte ik een situatie schets. Mijn woorden, mijn beelden, mijn ervaringen …. En mijn blinde vlek. Anke wist in die korte tijd boven water te krijgen wat ik niet zag. Ik heb in het leven van mijn zoon verschillende rollen; vriend (samen op de trampoline), moeder (natuurlijk), maar tijdens lockdowns ook juf. Dit is hartstikke verwarrend, want wat is het irritant als je “vriend” verteld dat je moet tandenpoetsen en naar bed moet.

Superduidelijk en hierdoor is het probleem direct opgelost, en kan ik mijn zoon zonder problemen als moeder naar bed brengen, zonder ruzies.

Anke bedankt !!

 

Masja

De wens waarmee ik het coachtraject inging, was dat je mij handvaten kon geven om de situaties waar ik tegen op zag beter te kunnen handelen. Ik had al eerder nascholingen van jou bijgewoond en een zoom meeting gedaan al en tijd terug. Toen vond ik al dat jouw tips heel handig waren. Je luistert heel goed en gaat meteen mee denken wat het beste was die bij ons kon passen. In de loop van de jaren heb ik geleerd dat hoe eerder je een probleem aan pakt hoe makkelijker de oplossing. En dit bleek nu ook weer. Ik kreeg goede tips die makkelijk toe te passen zijn.

Michele

Drie dagen van de challenge teruggekeken. Bedankt voor de waardevolle informatie en inzichten die het mij telkens weer geeft. De opdrachten ga ik mee aan de slag. Complimenten over hoe duidelijk jij alles uitlegt en zo “fijn” dat ik aan alles merk dat jezelf weet uit eigen ervaring hoe het in werkelijkheid gaat.

Isabelle

Wat een mooie oefening weer in de challenge, een die echt een eye-opener is. Hierdoor zie ik hoe erg mijn kinderen mij spiegelen, dat ze precies dat doen wat ik ook altijd doe. Misschien hoef ik het verleden niet volledig te begrijpen om de toekomst te kunnen veranderen. Als ik hier en nu kleine stapjes zet, kan ik er ook komen. ik blijf je volgen en je mails lezen, en wie weet komt er later een mogelijkheid om mee te kunnen doen met je workshop. Groetsels, en bedankt voor een leerrijke challenge!

Adrian

Ik heb de lezing teruggekeken, enorm dank daarvoor.  Er zaten zeker waardevolle elementen in. Ik zoek geen aanpak met korte termijn effect, maar volgens mij zit jij ook op de duurzame aanpak😁. Dank voor de mogelijkheid die jij geboden hebt dat ik op deze manier de lezing heb kunnen volgen.

Lieke

Wat een fijne cursus. Mooi, kort en krachtig en bruikbaar. Mijn kids zijn al groot maar ik herkende heel veel van wat je allemaal noemde. Bedankt! Ik heb veel mensen naar je verwezen 😉

Jet

Als het negatieve gedrag van je kinderen versterkt wordt door je eigen emoties kom je in een negatieve cirkel. Ik ben met hulp van Anke gaan kijken naar mijn eigen opvoeding en emoties, dus vooral welke normen en waarden ik heb over opvoeding. Nu weet ik ook waarom bepaald gedrag bij mij triggers zijn en ik er zo emotioneel (bijv. boos) op reageer. Nu ik weet dat gedrag meestal een onderliggende behoefte heeft lukt het mij om rustiger reageren en bedenken wat ik zelf fijn had gevonden als kind i.p.v. voorbij gaan aan de emoties en behoeftes van je kind. Het laat je even op een andere manier nadenken over dynamiek en triggers.

Chantal