In 1,5 jaar tijd ben ik moeder geworden van 2 prachtige jongens. Maar doordat ze zo snel op elkaar volgden en zij niet de makkelijkste baby’s zijn/waren, voelde ik mij regelmatig falen als moeder en had ik meerdere momenten dat ik er mentaal echt even doorheen zat. Dit deed mij en mijn jongens geen goed. Daarop heb ik meerdere consulten bij Anke, Pentakel, gehad. Anke heeft mij geleerd en laten inzien dat het belangrijk is om je te blijven focussen op de dingen die goed gaan, want uiteindelijk gaat er meer goed dan slecht maar het slechte wordt altijd zo uitvergroot. En wanneer je je focust op het goede, houd je meer energie over. Tenminste, dat is mijn ervaring!

Daarnaast heeft zij mij geweldige handvatten gegeven om naar mijn jongens te blijven kijken; wat zij nodig hebben en willen in plaats van ze in een schema te duwen, dat niet bij ze past. Ook heeft zij mij laten inzien dat je kinderen vaak een spiegel zijn, ze vergroten jouw karaktereigenschappen uit en dat zijn meestal niet de leukste eigenschappen. Maar daardoor is het ouderschap heel leerzaam en dankzij Anke durf ik nu naar die punten te kijken en probeer ik daar in te veranderen, voor mijzelf en voor mijn jongens. Dank je wel Anke, voor deze prachtige, leerzame gesprekken en voor de rust die je mij, en mijn jongens, hebt gebracht.

Lieske Portegies

Ik heb vandaag je lezing teruggekeken en je hebt me echt op een aantal punten geraakt en geïnspireerd. Graag zou ik meedoen aan de live workshop op 23 september. Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me verder kan helpen met wat mijn temperamentvolle dochter in mij triggert. De workshop lijkt me een mooi begin.

A. V.

Dankjewel Anke, de online lezing van gisteravond heeft me een aantal heel goede inzichten opgeleverd die ik zeker meteen in de praktijk ga brengen. Vooral fijn om nog eens te horen dat we het zo slecht nog niet doen! Hoewel een fysieke workshop er voor mij vanwege de afstand niet inzit, zou ik dit absoluut overwegen.

Fraukje van Boheemen

Dank voor de leuke lezing!  Tof dat je zo jezelf bent en ook open over jouw dingetjes met je kinderen.  Dat maakt het heel makkelijk om in te stappen en ook open te zijn over waar ik tegenaan loop! Al zo lang zit het me dwars dat ik een andere moeder ben dan die ik zou willen zijn, terwijl ik bij kinderen op school of scouting zoveel meer geduld en begrip kan opbrengen. Tijd om dat te veranderen! Dus ik dacht: ik ga er vol voor😄.

Mascha

Bij de omgang met onze jongste dochter liepen wij tegen het probleem aan dat ze zich heel vaak liet ondersneeuwen en moeite had om haar wensen duidelijk te maken. Ze huilde vaak van frustratie. Zelf wisten wij niet goed hoe we haar weerbaarder konden maken en ik hoopte dat Anke ons een zetje in de juiste richting zou kunnen geven. Een van de meest waardevolle dingen van het coachtraject was toch wel het inzicht dat met meer persoonlijke aandacht Lotte zich gemotiveerder zou voelen duidelijk te verwoorden waar ze behoefte aan heeft. Meer interactie maakte het makkelijker voor haar om dingen bij ons aan te geven. Ik zou je aanbevelen omdat het veilig voelt dingen te bespreken. Je werkt oplossings- en doelgericht.

Miriam

Ik zou het aanraden om met Anke te gaan werken omdat 

  • Je veel kennis van zaken hebt en het op enthousiaste wijze over kan brengen
  • Je een duidelijk en helder verhaal hebt en iedereen wel tips kan gebruiken
  • Je tips en adviezen zijn praktische en concreet en niet ‘zweverig’
  • Je geeft voorbeelden die aansluiten bij de praktijk/het probleem
  • Je bent down-to-earth, invoelbaar en toegankelijk
  • Je hebt een goede interactie met de groep
  • Heel enthousiast en passievol breng je je verhaal over
  • Fijne korte uitleg; precies lang genoeg en goed ingedeeld
Kinderopvang Partou

Ik ben erg blij met de sessie die ik had met Anke. Ze liet mij zien dat mijn gedachten vaak met mij aan de loop gingen, waardoor situaties er niet makkelijker op werden. Opmerken dat het slechts gedachten (en niet perse waarheid) zijn, luisteren naar mijn gevoel en mij niet veel aantrekken van wat anderen zeggen over mij of mijn kinderen: dat heb ik meegenomen van deze sessie

Sonja

Dani heeft het moeilijk op school. Hij kan zich moeilijk concentreren waardoor hij slordige fouten maakt. Dat is jammer want hij is slim genoeg. Rustig aan zijn werk zitten is zwaar voor hem. Hij vindt school hierdoor niet leuk.

Voor Dani heeft de coaching geholpen. Hij werkt nu gestructureerd en dat geeft hem hou vast. Hij heeft geleerd hoe hij op zijn manier moet leren.

Ik zou zeker aanraden om met Anke te gaan werken omdat je op hele korte termijn goede verbeteringen ziet.

Farida

Wat ik erg fijn vind is dat Anke je tools geeft om situaties met je kind op een heel andere (positieve) manier te bekijken en benaderen. Ze is rustig, deskundig, duidelijk en positief!

Maartje

tijdens een familie-opstelling heb ik veel geleerd bij Anke over mezelf in relatie tot mijn gezin. Het was verrassend dat een paar blokken zoveel konden vertellen! Anke hielp mij door concrete, heldere vragen om tot de juiste inzichten te komen. Helemaal geen hocus pocus, maar duidelijke simpele taal. Ontstaat er een nieuwe vraag dan zoek ik je weer op!

Suzanne