Dit boekje over boosheid bij kinderen vind ik heel waardevol. Het geeft meer begrip over hoe boosheid werkt bij mijn eigen kinderen en ik kan dit ook meteen gebruiken in de praktijk als kindermindfulness trainer. Het geeft inzicht en daarbij meteen lucht! Dankjewel, Anke!

Groeten, Roos

Roos

Alvast erg bedankt voor het e-book. Ik werk op school met kleuters en soms zie ik ook dat ze boos zijn en daarom vind ik dit ebook erg handig. Om ook zo de tops enz te kunnen gebruiken met deze kinderen.

Samira

Naar aanleiding van het e-book, is wat we nu toepassen, voor veel dingen hem een keus geven. Soms gelijk en soms pas als je merkt dat het mis gaat: diep ademhalen 2 opties bedenken waardoor we het toch voor elkaar krijgen wat wij willen en ja hoor hij maakt een keus en dan gebeurt het zonder strijd. Bizar dat je dus zo simpel het anders kan krijgen.

Silvia

Bedankt voor het toesturen van het stappenplan. We hebben het met veel plezier gelezen. We vinden het fijn om binnenkort ook de online lezing bij te wonen.

M

Met name de laatste stap, bespreek de winst, vergeet ik nog wel eens. En bij die van 4 lukt het wel maar die van 10 niet. Het blijft soms lastig, met name in deze tijd. Goed om weer even de stappen te lezen en bij stil te staan!  

 Bedankt!

Kim